Campania de recrutare de cadre medicale pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște continuă. Președintele CJ, Corneliu Ștefan anunță că a scos la concurs 36 de posturi de medici specialiști.

 
Trebuie să asigurăm cele mai bune condiții de tratament, dar și cei mai buni medici. Este bine știut faptul că pentru a aduce cei mai buni medici, aceștia au nevoie de condiții optime în care să își trateze pacienții. Iar acest lucru se întâmplă în momentul de față la Spitalul Județean de Urgență, spune președintele CJD.
Totodată, vă reamintesc că, în ultima perioadă, am reușit să aducem în Dâmbovița 23 de medici și un farmacist.
 Vreau să acoperim toate specializările, astfel încât dâmbovițenii care au nevoie de consult sau tratament să beneficieze aici, la Târgoviște, de toate serviciile necesare.
 Îi aștept în echipa noastră pe cei care vor să se implice în proiectul „Sănătate pentru Dâmbovița”!, a mai transmis Corneliu Ștefan.
 
 
În prezent, se lucrează la construirea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, proiect în  valoare de peste 18.000.000 de lei, la extinderea, modernizarea și reabilitarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, proiect a cărui valoare se ridică la peste 8.100.000 lei.
 Totodată, săptămâna aceasta se finalizează licitația pentru extinderea Secției de Cardiologie a Spitalului Județean, unde autoritățile vor să achiziționeze și un angiograf. Suma estimată pentru implementarea proiectului este de 2.000.000 de euro.