Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a semnat, astăzi, ordinul de începere a lucrărilor de extindere a Secției de Cardiologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgoviște.

 
 
 ”Proiectul "𝑺𝒂̆𝒏𝒂̆𝒕𝒂𝒕𝒆 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝑫𝒂̂𝒎𝒃𝒐𝒗𝒊𝒕̦𝒂" mai face un mare pas în față cu etapa demarată astăzi.
 Ne-am asumat crearea celor mai bune condiții de tratament și diagnosticare pentru locuitorii acestui județ, iar extinderea secției este o altă parte importantă a planurilor de îmbunătățire a sistemului medical dâmbovițean. Vom achiziționa și un aparat angiograf, echipament medical care nu există în momentul de față în județul nostru. Resursele financiare sunt asigurate, în totalitate, de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, iar în cazul de față, vorbim de o investiție totală de 2 milioane de euro”, a precizat acesta.
 
 
 Este a treia investiție majoră demarată de Consiliul Judeţean Dâmboviţa de la începutul acestui an.
 Se lucrează intens acum la alte două proiecte: reabilitarea, extinderea, modernizarea și dotarea Unității de Primiri Urgențe (8 milioane de lei) și construirea unui nou Ambulatoriu de Specialitate (17 milioane de lei).
 
 
 
”Investițiile pe care le facem sunt făcute în paralel cu atragerea și angajarea de cadre medicale în cadrul Spitalului Judeţean de Urgență din Târgoviște.
În momentul de față, avem 36 de posturi scoase la concurs pe diferite specialități”, a mai arătat președintele CJD.