Bulevardul Mircea cel Bătrân, una dintre cele mai intens circulate artere din municipiul Târgoviște a  capătat o nouă înfățișare!
A fost finalizată și turnarea ultimului strat de asfalt, însă, lucrările de reabilitare a bulevardului Mircea cel Bătrân
continuă. Investiția presupune frezarea îmbrăcăminții asfaltice degradate, turnarea a 2 straturi de asfalt pe o suprafață de aproximativ 14.000 mp., refacerea trotuarelor, dar și a spațiilor verzi!
Dacă vremea va permite, intervențiile la partea carosabilă, la nivel de 2 straturi, se vor finaliza săptămâna viitoare. Modernizarea infrastructurii municipiului Târgoviște continuă în ritm susținut cu precizarea că, programul de reabilitare a străzilor din oraș, acum în derulare, vizează 43 de artere rutiere. 17 străzi cu o lungime de peste 12 km, vor fi reabilitate și modernizate în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”!
Bulevardele Independenței și Libertății, străzile Calea Domnească, 9 Mai, Virgil Drăghiceanu, Aleea Grivița, Gabriel Popescu, Boerescu Zaharia, Maior Brezișeanu Eugen, Calea Câmpulung, Ana Ipătescu, Locotenent Pârvan Popescu, Mihai Eminescu, Barăției, Ilfovului, Porumbeilor, Costache Olăreanu vor face obiectul unor ample lucrări de reabilitare și modernizare, intervenții care vor viza atât partea carosabilă, cât și trotuarele.Cererea de finanțare a fost deja aprobată de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, valoarea cumulată a intervențiilor depășind 42.000.000 lei. Durata de execuție nu va depăși 12 luni, din momentul predării amplasamentului către constructor, iar în perioada imediat următoare va fi lansată licitația de execuție. Dacă acestor investiții le adaugăm proiectul de reabilitare a străzilor Oltului, Ion Neculce, Fructelor, Fluierași si Luceafarului, în privința căruia licitația a fost deja lansată, lucrările care au în vedere străzile Pădurii, Plantelor (realizate) și Liniștei, investiția care vizează modernizarea și reabilitarea străzii Calea București, realizată în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, dar și lucrările de reabilitare care vizează bulevardul Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării sau pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom, acum în derulare, avem imaginea unei strategii bine articulate de modernizare a infrastructurii stradale a orașului nostru”, explică primarul Cristian Stan. 
În plus, se află în faza documentațiilor tehnice și proiectul privind reabilitarea străzilor Nicolae Dobrin, Crizantemei, Profesor Cornel Popa (tronsonul de legatură cu Centura), Bulevardul Regele Carol I (ramura adiacentă), Bulevardul Regele Carol I (tronsonul de legatură cu Bulevardul I.C. Brătianu), Oituz, Vidin, Teilor (completare), Apusului, Prisecii (completare), Calea Câmpulung (nr. 178), Înfrățirii (completare), Lămâiței, în lungime de 2925 ml.