Comuna Buciumeni se  mândrește, de astăzi,  1 septembrie, cu una dintre cele mai moderne instituții de învățământ din județul Dâmbovița! 

 
 
Este vorba despre Școala Gimnazială Buciumeni care a fost inaugurată, astăzi, în prezența președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan și a vicepreședinților Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, a prefectului județului, Claudia Gilia, a  senatorului Titus Corlățean, a inspectorului școlar general Ileana Nicolaescu.
 
 
”Este o investiție care depășește toate așteptările. Cei 230 de copii care vor învăța aici au cele mai bune condiții: clase amenajate cu bun gust, spații generoase, dar și dotările specifice învățământului anului 2022. Merită toate felicitările noastre administrația comunei Buciumeni și toți oamenii implicați în construirea acestei școli”, a declarat președintele CJD, prezent la eveniment.
 
 
Valoarea întregului proiect se ridică la peste 5.600.000 de lei, primăria condusă de Ion Pavel asigurând, din surse proprii, 1.300.000 de lei.
 
 
Tot din bugetul local, a fost finalizat și terenul multisport aferent Școlii Gimnaziale Buciumeni, investiție ce se ridică la valoarea de 285.000 lei.