INFORMARE

Judeţul Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Piața Tricolorului nr. 1, tel. +40 245 207600, intenţionează să solicite de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Dâmboviţa, cu sediul în Târgovişte, Calea Ialomiţei nr. 1bis, tel. + 40 245 212690, avizul de gospodărire a apelor pentru desfăşurarea proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor din judeţul Dâmboviţa. Obiectiv - instalație de tratare a deşeurilor colectate separat și centru de aport voluntar Şotânga", cu amplasamentul în comuna Șotânga, județul Dâmbovița.
Investiţia care se va realiza prin acest proiect este nouă.
Din procesul de producţie nu vor rezulta ape uzate. Apele uzate de la amplasament - provenite de la grupuri sanitare, dușuri, apa tehnologică de la spălarea suprafețelor și de la stația de spălare automată - vor fi evacuate în rețeaua de canalizare ce va fi realizată prin proiectul „Extinderea rețelelor de apă și canalizare din comuna Sotânga”.
Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile HYPERLINK Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.
Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul avizului, la adresa menţionată.
Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., persoană de contact - Diana Poșchină Penescu, manager de proiect, sau tel. +40 245 207600, după data de 5.10.2022.