”La invitația Înaltpreasfinției Sale,Nifon, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgovistei, împreună cu Corneliu Stefan, președintele PSD Dâmbovița și cu mai mulți colegi din partid, astăzi, am participat la slujba de sfințire a Bisericii Mănăstirii Viforâta. Pe lângă istoria glorioasă a Mănăstirii Dealu, județul Dâmbovița se sprijină și pe Mănăstirea Domnească de la Viforâta.

500 de ani, în vremuri grele și prea puțin prielnice creștinismului, clopotul credinței a răsunat între pereții mănăstirii. Rugăciunea înseamnă solidaritate. De aceea, m-am bucurat să văd curtea mănăstirii plină până la refuz cu oameni care cred în lumina christică. Bătrâne care se sprijineau în baston și în Crucea Domnească, femei cu copii în brațe și tineri ridicând ochii spre altar au venit la sărbătoarea bisericească de la Viforâta.
Este și acesta un semn că Dumnezeu-Tatăl aude toate rugăciunile.
Cu fiecare biserică consolidată fizic reclădim speranțele tuturor românilor, reabilităm relația dintre om și spiritualitate. Este, acesta, începutul drumului spre timpuri mai bune, spre vremuri de pace și de liniște”, a scris deputatul PSD, Radu Popa, pe pagina sa de facebook.