Astăzi, la împlinirea a doi ani de mandat în fruntea administrației județene, președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a ieșit în fața presei cu un bilanț al activității. 

Într-un climat sanitar, economic și politic dificil, conducerea administrației județene  a reușit să facă față provocărilor și să demareze proiecte fără precedent cu impact major asupra dezvoltării comunităților locale. 

  • ”Vreau ca schimbarea în bine să fie resimțită de fiecare dâmbovițean!”

Alături de echipa de la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, am reușit să deblocăm investiții deosebit de importante pentru dâmbovițeni, dar și să semnăm contracte de finanțare pentru alte obiective de interes județean”, a spus Corneliu Ștefan.

  • ”Suntem pe primul loc în Regiunea Sud-Muntenia la fonduri europene atrase!”

”Așa cum spuneam la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, în noiembrie 2020, vreau ca schimbarea în bine să fie resimțită de fiecare dâmbovițean. Acest lucru se poate face doar prin găsirea unor soluții care să țină cont de realitatea prezentului, dar care să și răspundă tuturor nevoilor viitoare”, a declarat șeful administrației județene.

  • ”Am deblocat proiecte istorice!” 

”Promiteam dâmbovițenilor că județul nostru va fi motorul acestei regiuni. Și acest lucru se întâmplă! Suntem pe primul loc în Regiunea Sud-Muntenia la fonduri europene atrase, avem cel mai mare proiect din regiune pentru infrastructura rutieră, dar și cel mai mare proiect din țară cu finanțare europeană. Creăm toate premisele dezvoltării centrelor urbane prin realizarea inelelor de centură ale municipiilor Târgoviște și Moreni, dar și ale orașelor Pucioasa, Fieni și Găești. Am deblocat proiecte istorice așteptate de un județ întreg, precum modernizarea și lărgirea la 4 benzi a DN 7 Bâldana-Titu și a DN 71 Bâldana-Târgoviște”, a arătat Ștefan.

  •  ”În primii doi ani de mandat, am atins aproape toate țintele propuse”!

Una dintre prioritățile președintelui CJD a fost și este domeniul sănătății, unde s-a și investit masiv atât în modernizare și dotare, cât și în resursa umană. Se lucrează intens la extinderea și dotarea Unității de Primiri Urgențe, la construirea unui corp nou al Ambulatoriului de Specialitate și la Secția de Cardiologie.

”Mediul privat și învățământul superior dâmbovițean sunt partenerii noștri în luarea celor mai bune decizii, iar revigorarea turismului, precum și investițiile de sute de milioane de lei în protejarea mediului înconjurător au fost promisiuni făcute și onorate. În primii doi ani de mandat, am atins aproape toate țintele propuse”.

”Am cerut și voi cere colegilor mei, primarilor, consilierilor județeni și locali, dar și parlamentarilor dâmbovițeni să păstreze ritmul impus încă de acum doi ani, pentru că rezultatele încep să se vadă în sumele atrase și lucrările demarate în județ”, a mai declarat președintele CJD.