Camera de Comerț și Industrie Dâmbovița organizează în data de 17  noiembrie, Topul Județean al Firmelor 2022 ediția a XXIX – a, eveniment ce se va desfășura începând cu ora 18:00.

La eveniment sunt așteptați să participe reprezentanți ai celor mai performante companii, personalități ale autorităților publice locale și județene.

 ”Gala Topul Firmelor organizată de către Camera de Comerț Dâmbovița este evenimentul unic, ce reunește cei mai importanți antreprenori, oameni de afaceri și factori de decizie din județ”, transmite președintele CCIADB, Valentin Calcan. ”Este un eveniment unic de recunoaștere a muncii și a performanței celor care țin pornit motorul economiei. Continuitatea activităților economice a fost și rămâne vitală pentru depășirea acestei perioade dificile, în contextul în care și anul 2022 a adus provocări majore pentru economie”, a mai adăugat acesta.

 La nivel județean, pe primele 10 locuri se clasează 1941 de  companii – operatori economici din diferite sectoare de activitate cum ar fi comerț, construcții, industrie, cercetare-dezvoltare și high-tech, servicii,  turism, agricultură.