Marți 29 noiembrie, de la ora 19:oo, la Cinematograful Independența din Târgoviște, va avea loc lansarea în cinematografe a filmului istoric "Gata oricând! - Eroii de la Podul Jiului", într-o proiecție specială în prezența echipei. După vizionarea Premierei, publicul spectator este invitat să participe la o sesiune de Q&A, unde pot pune direct întrebări actorilor și pot afla lucruri nespuse până acum.

  "Eroii de la podul Jiului" este prima parte din trilogia "Gata oricând!", dedicată cercetașilor care au luptat în Primul Război
Mondial. Este clasificat cu AG.
 
 
Sinopsis:
 
  În dimineața zilei de 14 octombrie 1916, când un tânăr cercetaș descoperă că temuta armată germană a ajuns nestingherită aproape de Târgu-Jiu, îl anunță în grabă pe comisarul orașului Ioan Popilian și împreuna cu câțiva polițiști și cercetași, ajutați de câțiva civili rămași în orașul deja evacuat, luptă la Podul Jiului pentru a opri ocuparea orașului de inamic până la sosirea armatei române. Ocuparea podului ar fi dus la ocuparea gării, lucru ce ar permis armatei germane să oprească retragerea armatei române. Un film după o întâmplare reală.