DEMISIA! Asta îi cere primarul liberal al  orașului Răcari, Marius Caravețeanu, proaspetei șefe a ISJ Dâmbovița, în urma unui episod jenant al cărei protagonistă a fost.

”Școala este un..... (pauză) mijloc prin care noi...(pauză) școala este un reper care formează personalități solide, de aceea vreau să vă spun că diversitatea este una dintre ... (pauză) principiile care stau la baza educației. Cadrele didactice au .... (pauză lungă)... au... (pauză)  vă rog să mă scuzați”... acesta așa zisul discurs al inspectorului școlar general al ISJ Dâmbovița, la deschiderea noului an școlar, la Seminarul Teologic ”Sf.  Ioan Gură de Aur” din Târgoviște.

 
”Așa ceva nu este posibil!
Am asistat astăzi,  la un moment penibil! Discursul doamnei inspector general al Inspectoratului Școlar Judetean Dâmbovița, îmi scapă numele…
De toată jena! Jenat s-a simțit și colegul primar al municipiului Târgoviște! Nu știu dacă propunerea îi aparține, dar să nu fi fost în locul lui astăzi!
Am premiat anul acesta zeci de elevi, două foste absolvente ale liceului din Răcari, una șefa de promoție cealaltă a finalizat cu brio cursurile facultății de Automatică! Nu vreau să mă gândesc ce este in sufletul lor, în sufletul dascălilor dâmbovițeni care au văzut astăzi cine conduce destinele învățământului dâmbovițean!
De aici, de la Răcari, vă cer imperativ demisia doamnă inspector general! Spre binele tuturor în special al dumneavoastră!
Refuz să cred că nu veți fi demisă! Refuz! Până data viitoare, sper, să auzim numai de bine! Marius Caravețeanu, vremelnic primarul orașului Răcari”, a fost mesajul transmis de acesta pe pagina de Facebook.