Strategia noastră de acțiune în raport cu așteptările dâmbovițenilor are întotdeauna la bază dialogul deschis cu fiecare comunitate în parte, pentru a identifica atât oportunitățile pentru dezvoltare cât și așteptările efective ale locuitorilor!

Astfel, echipa PSD Dâmbovița, în frunte cu președintele Corneliu Ștefan, are în program întâlniri în fiecare localitate, atât pentru a prezenta planurile și realizările administrației, cât și pentru a purta discuții deschise despre planurile de viitor. 
 
Este limpede că PSD Dâmbovița și reprezentanții săi din fiecare localitate și-au făcut treaba. Prin urmare, datorită seriozității și a faptului că am răspuns nevoilor celor care ne-au acordat încrederea lor în 2020, cu siguranță vom câștiga și alegerile de anul viitor: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.
Tot ceea ce avem de făcut este să fim la fel de serioși și să muncim la fel de mult ca și până acum. Și o vom face!”, spune președintele organizației județene a PSD, Corneliu Ștefan.