Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, anunță că peste 18.000 de acte au fost semnate digital la Primăria Târgoviște în prima lună de la implementarea sistemului care vizează digitalizarea activității administrației publice locale!

 
”Ultima etapă, a cărei implementare va începe luna viitoare, este reprezentată de relația online cu cetățenii, indiferent că discutăm despre aspecte care țin de urbanism, taxe și impozite locale, stare civilă, etc., practic orice cerere va putea fi depusă și soluționată online, fiind generat un ecosistem digital interinstituţional, interconectat si interoperabil, pentru asigurarea accesului online la serviciile gestionate de primărie. Valoarea proiectului este de aproximativ 4.000.000 lei, iar finanțarea a fost asigurată prin fonduri europene, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă (POCA)”, a explicat primarul Cristian Stan.
 
Primăria Târgoviște  implementează proiectul ”Servicii de integrare și dezvoltare pentru digitalizarea activității Primăriei Municipiului Târgoviște”. Aplicațiile proiectului au în vedere următoarele aspecte:
✅- registratură electronică automatizată;
✅- arhivă electronică automatizată;
✅- implementarea unui circuit electronic al documentelor, semnătură electronică și identitate electronică.