Convocați, astăzi, 9 ianuarie, în ședință extraordinară, prima din acest an, consilierii județeni ai PNL au absentat în bloc. Gestul nu a rămas netaxat de președintele CJD, Corneliu Ștefan care a subliniat că alocă sumele din impozitul pe venit corespunzător cotei de 6% către toate UAT-urile județului.

”Eu nu am împărțit județul în galbeni și roșii și, astăzi, alocat sume către toate unitățile administrativ-teritoriale, indiferent de culoarea politică a primarilor  și m-am gândit la dezvoltarea tuturor localităților. Dacă procedam și eu așa cum au făcut liderii PNL Dâmbovița, astăzi, ar fi trebuit să aloc ZERO lei către toate primăriile conduse de PNL, ceea ce nu am făcut”, a precizat Corneliu Ștefan.

Cred că este un gest pe care dâmbovițenii îl vor taxa cel puțin anul acesta, au văzut cine se implică pentru binele și dezvoltarea comunităților. Vreau să mulțumesc unor consilieri PNL care m-au sunat înainte de ședință și mi-au spus că nu pot participa pentru că așa este ordin de la partid, au vrut să vină la ședință și nu au fost lăsați. Chiar patru consilieri PNL sunt în sediul CJD, dar nu au fost lăsați de conducerea PNL să participe la ședința extraordinară prin care alocăm suma de 6% către toate UAT-urile”, a mai spus președintele CJD, la ședință.

Conducerea PNL Dâmbovița a anunțat o conferință de presă pentru miercuri în care, cel mai probabil, va explica decizia de a interzice grupului liberal să participe la prima ședință a CJD din acest an.