Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează, astăzi, cea de-a  XXIV-a ediție a evenimentului TOPUL FIRMELOR DÂMBOVIȚENE.

Catalogul Topul Firmelor Dâmbovițene evidențiază clasamentul primelor cinci societăți din fiecare domeniu de activitate.Evenimentul are loc astăzi, 2 noiembrie 2017-ora 18:30, la Centrul de Evenimente Ballroom Nova 2.

S.C. Geo-STING va lua premiul I la categoria Întreprinderi mijlocii, grupa activități de luptă împotriva incendiilor și de prevenire a acestora.

GEO – STING este inițiator și membru fondator al  ASOCIAȚIEI SOCIETĂȚILOR PRESTATOARE DE SERVICII ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ DIN ROMÂNIA – A.S.P.S.S.U.

Anul acesta, la inițiativa conducerii GEO-STING, a luat ființă Asociația Societăților Prestatoare de Servicii în Situații de Urgență din România (A.S.P.S.S.U.). 

Compania GEO-STING se numără  printre cei nouă membrii fondatori ai unui proiect ambițios, un proiect al profesioniștilor în domeniu. 

Scopul A.S.P.S.S.U este sporirea performanțelor în domeniul specific, printr-o mai bună reprezentare a societăților prestatoare de servicii pentru Situații de Urgență, în relația cu autoritățile, prin inițierea și menținerea unui dialog eficient cu acestea. 

Georgică DUMITRU este președintele acestei asociații.