Conducerea Universității „Valahia” din Târgoviște a obținut o finanțare de aproximativ 6,4 milioane de euro la competiția de proiecte finanțate prin Fondul Social European care se adresează grupurilor dezavantajate la educație.

Pe acest program european au fost eligibile, în total, 66 de proiecte, iar Universitatea „Valahia” a câștigat 4 proiecte din 4 depuse.  

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a obținut o finanțare de aproximativ 6,4 milioane de euro la competiția de proiecte finanțate prin FSE+, Prioritate: 6 „Prevenirea părăsirii timpurii a școlii și creșterea accesului și a participării grupurilor dezavantajate la educație”, Denumire Apel: Primul student din familie – Regiuni mai puțin dezvoltate, Cod Apel: PEO/291/PEO_P6/OP4/ESO4.6/PEO_A40”,  spune rectorul Universității „Valahia” din Târgoviște, conf. univ. dr. Corneliu Sălișteanu.

Universitatea „Valahia” din Târgoviște rămâne consecventă în valorificarea tuturor oportunităților de finanțare pentru implementarea de proiecte. Acestea vor genera un impact semnificativ asupra pregătirii studenților și vor contribui la succesul lor personal, dar și la dezvoltarea economică a instituției și a regiunii”, a mai precizat acesta.