Creșterea accelerată a numărului de mașini și implicit aglomerarea traficului determină autoritățile locale din orașul Pucioasa să ia măsuri pentru fluidizarea circulației.

Primarul Constantin Ana a demarat deja discuții pe acest subiect și a venit în fața cetățenilor cu câteva soluții.

Ce 

"Siguranța cetățenilor este o prioritate pentru noi!Având în vedere creșterea într-un ritm accelerat a numărului autovehiculelor înmatriculate, suntem nevoiți să găsim soluții de fluidizare a traficului, în condițiile unei infrastructuri limitate.
Una dintre soluțiile simple și totuși eficiente este aceea de a organiza în anumite zone circulația autovehiculelor pe un singur sens. Acum vă propun atenției o zonă destul de amplă, situată în incinta cartierului de blocuri de pe strada Republicii.
Propunerea pe care deja am înaintat-o locuitorilor din zonă este aceea de a se crea un sens unic, de la farmacia Catena, cu ieșire în strada 1 Decembrie 1918. Analizati varianta propusa si tinand cont și de experiențele anterioare (Bulevardul Garii, Aleea Ardealului, str N. Titulescu), să ne transmiteti observațiile dumneavoastră", spune edilul.