Consiliul Județean Dâmbovița a organizat la sediul administrativ o întâlnire între reprezentanții CNAIR și ai proiectanților cu primarii din 15 localități pe subiectul Drumului Expres Găești-Ploiești.

"Drumul Expres Găești-Ploiești este un proiect foarte important pentru județul nostru! Pentru a elimina orice problemă care ar putea apărea pe parcursul realizării acestuia, astăzi, am organizat la sediul Consiliului Județean o întâlnire între reprezentanții CNAIR și ai proiectanților cu primarii din #Găești, #Morteni, #Petrești, #GuraFoii, #Dragodana, #Raciu, #Lucieni, #Ulmi, #Văcărești, #Comișani, #GuraOcniței, #Bucșani, #I.L.Caragiale, #Dărmănești și #Vlădeni. A fost identificat un traseu optim al acestui drum, iar principala condiție pe care am pus-o atât reprezentanților CNAIR, cât și proiectanților, a fost să nu afectăm în niciun fel proprietățile private și investițiile înființate de-a lungul timpului pe viitorul traseu al Drumului Expres Găești-Ploiești.
 Sunt convins că, într-o foarte mare măsură, s-au stabilit următorii pași care trebuie urmați, iar ca președinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, voi susține acest proiect, mai ales că răspunde nevoilor județului și ale localităților pe care le va parcurge", a anunțat președintele CJ, Corneliu Ștefan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29Gabriel Purcaru, Marius Dumitru şi alţi 27
 
2 distribuiri
 
Îmi place
 
 
 
Comentează
 
 
Distribuie