Adrian, să fii fără milă! Mulți din Compania de Apă fac parte din niște găști pe care le-ai moștenit în cadrul instituției, pe care n-a reușit nimeni să le spargă și să le pună la punct.

Declarații explozive făcute de președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu cu ocazia parafării contractului de finanțare pentru proiectul „Sprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Dâmbovița, în perioada 2014-2020”, proiect cofinanțat din fonduri de coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), Axa prioritară 3, Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiții de management eficient al resurselor. El i s-a adresat directorului Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, Adrian Dumitru, căruia i-a cerut să fie ferm în ceea ce privește deciziile pe care le ia și nemilos cu "găștile" din instituție.

"Adrian, să fii fără milă! Mulți din Compania de Apă fac parte din niște găști pe care le-ai moștenit în cadrul instituției, pe care n-a reușit nimeni să le spargă și să le pună la punct și unii dintre ei fac mai mult politică decât șă-și rezolve problemele care țin de administrație", a afirmat președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Nu este pentru prima dată când liderul social-democrat vorbește despre "găștile" existente la Compania de Apă și despre interesele lor.