Reprezentanții Partidului Mișcarea Populară fac apel la parlamentarii Puteri să voteze moțiunea de cenzură depusă împotriva guvernului!

Prezentă vineri, la Târgoviște, Ioana Constantin, (foto stânga) secretar general adjunct al PMP, a arătat că Dragnea este bolnav de putere și hărțuiește o  întreagă țară atât la nivel economic, cât și la nivelul justiției, lucru care dăunează democrației și dezvoltării României.

"Astăzi a fost depusă moțiunea de cenzură. Toți parlamentarii PMP au semnat și vor vota pentru căderea Guvernului Dragnea 3. În acest moment, este nevoie de un număr de 233 de voturi pentru a trece moțiunea de cenzură. PSD și ALDE au împreună 244 de voturi dacă vor vota toți parlamentarii lor. Pe această cale, facem și un apel către parlamentarii coaliției să voteze pentru căderea acestui guvern. Și nici nu-i greu că ei și-au mai dat jos un guvern (...) Este un guvern al rușinii naționale, cu niște oameni unii la limita alfabetizării, alții extrem de dependenți de domnul Dragnea (...) Este ultimul glonț pe care îl avem  (n.r. moțiunea de cenzură)  pentru a nu merge la președinția Consiliului Uniunii Europene cu acest guvern format din slugi ale lui Dragnea și oameni aflați la limita alfabetizării", a arătat Constantin.

Ea a adăugat că acest guvern este unul tip Matrioșca. "Se vede doamna Dăncilă, dar în interior sunt toți, Dragnea, Vâlcov și alții".

"Este nevoie de o infuzie de onestitate în zona politică din România, altfel vom rămâne conduși de niște impostori, ticăloși, mulți dintre ei la limita alfabetizării", a conchis aceasta.