Deputatul PNL de Dâmbovița, Cezar Preda, amenințat că va fi dat afară din partid! 
"Am primit și eu tot felul de amenințări că o să fiu dat afară dacă nu respect nu știu ce prevederi... Când noi ne aflăm în fața unei moțiuni de cenzură și tu le spui parlamentarilor tăi că-i dai afară, cam ce viitor are partidul? Dacă asta e mintea lor...Eu merg mai departe, îi sprijin. De la mine se așteaptă o singură greșeală ca să fiu dat afară", a declarat deputatul PNL, Cezar Preda.
El a declarat într-o conferință de presă că a primit din partea organizației județene o scrisoare prin care era avertizat că va fi exclus din PNL...
"Am primit și acum câteva zile o scrisoare de la președinte că, dacă nu mă raliez și nu fac ce zic ei și nu particip activ, vor aplica statutul și mă vor da afară. Dar nu semnează niciodată președintele, ci numai o bară. El pune trepădușii ăia doi, nu știu cine dă cu bara.. Și senatorul era supărat că numai amenințări", a afirmat parlamentarul.
Acesta a vorbit și despre relația cu organizația județeană.
"Relația mea cu organizația de la Dâmbovița trebuie să fie una care să producă beneficii Partidului Național Liberal. Domnul președinte căruia îi urez mult succes nu va avea probleme cu mine, ci tot cu ăia care l-au dat jos și pe ultimul președinte. Eu snt un om care nu fac probleme, cu vorba îi mai ating eu, dar nu să le fac rău. Ce face Cezar Preda pentru acest județ și pentru PNL se poate vedea în instrumentele lui de acțiune,  interpelările, întrebările, pozițiile, ajutorul primarilor, ajutorul personal al unor membri, deci el se poate cuantifica. În agenda asta pot să scriu, dacă mă străduiesc, câteva pagini cu ce am făcut anul acesta, cu ce am făcut anul trecut. Trebuie să spună ce au făcut și ei pentru oameni, pentru județul Dâmbovița. Nu vreau să mai pun paie pe foc, domnul președinte are foarte mult de muncă, avem organizații care  trebuie refăcute. Am înțeles că, în continuare, dăm oameni afară... Este și asta o politică până la urmă, poate vom fi mai puternici așa dacă îi dăm afară", a mai spus Preda.