Infrastructura rutieră rămâne, încă, o problemă pentru dezvoltarea economică a județului Dâmbovița. În acest context, Ionel Petre, liderul ALDE Dâmbovița, partid aflat în coaliția de guvernare, face apel către cei abilitați să-și îndrepte atenția către marile proiecte, devenite teme tradiționale de campanie.

"Ce se va întâmpla cu DN 71 și cu DN 7 când marele investitor Arctic va începe producția. Am senzația că a fost deturnată atenția și la nivel local, dar și central de la marile proiecte care să avantajeze Dâmbovița către meschinele conflicte politice locale. Fac apel la așezare, oricând, dacă mi se va permite, voi organiza sau voi lua parte la astfel de mese prin care să punem mai presus de orice agenda cetățeanului decât declarații care nu fac altceva decât să dezbine, cu iz politic", a declarat președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre. "Cred că cea mai în măsură, la acest moment ,este doamna ministru Rovana Plumb să-și îndrepte atenția către proiectul pe 4 benzi a DN 71", a adăugat Petre. 

Liderul ALDE și-a exprimat și o nemulțumire proprie legată de promptitudinea cu care s-a intervenit pentru zona Padina.

"Ne batem cu pumnii în piept că avem zonă de interes turistic național, că avem potențial, însă, o tratăm cu prioritatea unei ulițe din nu știu ce cartier. Cea mai la îndemână soluție este înființarea unui serviciu de urgență care să se ocupe de această zonă. Ne dorim o zonă de interes turistic, deci haideți să facem tot posibilul și nu doar să declarăm. Consider că este o neglijență din partea autorităților timpul în care s-a intervenit pentru deblocarea drumului", a mai spus acesta.