Liberalii târgovișteni și-au propus lansarea unei platforme online prin care să comunice cu cetățenii în timp real și în care se așteaptă reacțiile și sugestiile acestora cu privire la un proiect de dezvoltare a municipiului pe termen mediu și lung.

Se pare că președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, își va calibra activitatea politică funcție de reacțiile cetățenilor față de obiectivele propuse spre dezbatere.

Toţi suntem târgovişteni şi înainte de toate trebuie să ne dorim ca acest oraş să evolueze corect, real, indiferent de ce structură politică este la conducere. Important este ca noi, cetăţenii, să reacţionăm. De aceea noi, în momentul acesta,  lucrăm la o platformă de comunicare online… O să facem lansarea acestei platforme în următoarele săptămâni, iar prin intermediul acesteia cetăţenii vor fi invitaţi să vină cu păreri, cu opinii şi sugestii astfel încât să creionăm împreună, noi, toţi cetăţenii, un proiect pe termen mediu şi lung pentru acest oraş. Viitorul pleacă de la noi, de la fiecare cetăţean în parte, iar soluţiile vin de la noi… În maxim două săptămâni se va lansa platforma de comunicare online. Există şi un nume al acesteia, dar există şi o poveste… pe care o s-o spun la prima conferinţă când o să vorbesc de treaba asta”, a declarat preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu.