Liderul Pro România, Victor Ponta, a anunțat, pe pagina sa de socializare, că l-a adus în echipă pe unul dintre oamenii de comunicare ai PSD, Alin Marina, cel care se ocupa de comunicarea în online. 

”Comunicarea online și în retelele sociale reprezintă o prioritate absolută pentru PRO România ( în condițiile în care partidele care au subvenții de 100 milioane de euro de la Bugetul de Stat folosesc acești bani publici ca să cumpere sau să sufoce media clasică)!" spune Ponta.

"În 2018,am fost căutat de Alin Marina - un tânăr social democrat, care a luptat alături de mine în campaniile PSD și  era în ziua în care Dragnea își pusese toți “harabagiii” plătiți de Partid să spună acea minciună colosală cu “Simona Halep a fost huiduită de români” / Alin era responsabil de pagina de Facebook a PSD Dâmbovița și mi-a spus ca deja s-a umplut paharul si nu mai poate sa posteze toate dejectiile emanate din K10 de slugile lui “Escobar din Teleorman”!

Deși își pierde locul de muncă ( la Primăria Târgoviște) și a devenit o țintă pentru Ministrul Rovana Plumb - Alin a decis să se alăture Echipei PRO România!

Alin va fi coordonatorul nostru pentru PRO România Online - sunt convins că vom avea mult de muncă dar și multe succese / și foarte curând o să mai arătăm din mizeriile pe care le fac unii plătiți din banii de la Buget!!!", a anunțat liderul Pro România.