Pro România va fi ținta atacurilor politice în campania electorală pentru alegerile europarlamentare din luna mai, este de părere purtătorul de cuvânt al formațiunii politice la nivel județean, Cătălin Olteanu. În opinia sa, dezbaterile privind adevărata miză a scrutinului europarlamentar vor trece în plan secundar, iar adversarii politici vor transforma partidul lui Ponta într-o țintă.

"Mi-aș dori să fie o campanie civilizată, dar nu știu dacă așa va fi. Probabil miza efectivă a alegerilor va fi trecută pe planul doi. Cred că se va lupta foarte mult împotriva Pro România în Dâmbovița. Altfel, ar trebui să înțelegem cu toții cât de important  este acest test al alegerilor europarlamentare, cât de important este să iasă lumea la vot, într-un context european destul de complicat. Este un moment foarte important pentru Europa și dacă nu vom gestiona cu responsabilitate este posibil ca în viitorul apropiat să avem probleme această Europă unită să  devină un fel de Fata Morgana", a declarat Cătălin Olteanu.

El spune că lista pregătită de Pro România pentru scrutinul europarlamentar conține nume foarte valoroase, lucru care, în opinia sa, reprezintă principalul argument în fața alegătorilor.

"La nivel central se discută de trei locuri eligibile. Eu vă spun, astăzi, că vom lua 4, asta însemnând că ne și validăm ca un partid serios", a mai spus Olteanu.

El a mai precizat  că Pro România își va axa campania pe dimensiunea pro europeană a liderilor săi.