Deputatul dâmbovițean Pro România, Oana Vlăducă, a început în fortă noua sesiune parlamentară.

Vlăducă a înaintat  Ministrului Transporturilor o nouă întrebare privind stadiul proiectelor de infrastructură DN 7 Bâldana – Titu și DN 71 Bâldana – Târgoviște - Sinaia.

Domnule ministru,

Strategia de dezvoltare durabilă a județului Dâmbovița se bazează, în mod fundamental, pe reabilitarea și dezvoltarea infrastructurii de transport rutier.

În acest sens, DN 7 Bâldana – Titu și DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia reprezintă căi de acces principale care tranzitează județul Dâmbovița, modernizarea lor aflându-se de mai mulți ani în lista de investiții a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Din păcate, observ că realizarea acestor investiții se transformă într-un eșec perpetuu, o emblemă a neputinței guvernamentale. E de neacceptat ca, de atâția ani, în fiecare sesiune parlamentară, deputați și senatori ai județului să semneze întrebări și interpelări către Ministerul Transporturilor și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe aceste subiecte. 
Este un blocaj absurd pe care nimeni nu-l poate înțelege.

Ca atare, vă întreb și eu, din nou, domnule ministru: care este stadiul celor două proiecte menționate și care sunt motivele întârzierilor acumulate?

Solicit răspuns scris.