Proiectul de lărgire a patriei pe DN7 Bâldana-Titu nu este posibil să se realizeze în viitorul apropiat, este de părere coordonator Pro România Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, îngrijește un prim, în sfârșit, după acest subiect al Ministerului Transporturilor.

"Procedura a fost anulată, întrucât ofertantul declarat câștigător nu și-a prelungit valabilitatea ofertei și garanția de participare. Este incredibil, după ani de zile, în care au fost făcute licitații, s-au refăcut proiecte ș.a.m.d., să vii cu acest răspuns. Fie că au fost probleme în modul în care a fost derulată licitația publică și constructorul și-a dat seama că, cu acei bani, nu putea realiza obiectivul de investiție, fie cei din Ministerul Transporturilor n-au încercat să-l aducă la masă să plătească sumele de bani stabilite și să-și prelungească oferta ceea ce înseamnă că interesul celor din minister a fost să promoveze alte proiecte. Practic, nu avem nicio șansă să facem acest drum nici în următorii 7 ani de zile", a declarat Țuțuianu.

Nici proiectul de lărgire la 4 benzi a DN 71 Bâldana-Târgoviște și modernizare Târgoviște-Sinaia nu se află într-o situație favorabilă, spune liderul Pro România care a adăugat că răspunsul Ministerului Transporturilor a fost acela că este suspendată procedura și că se elaborează răspunsul consolidat la cele aproximativ 350 de solicitări de clarificare adresate de operatorii economici ulterior obținerii avizului necondiționat din partea ANAP (...).

„Nu avem nicio șansă ca să se anuleze pentru a putea fi acordate pentru a achiziționa publicul și păstrarea mea este că, în același timp este considerat, proiectează acest lucru este dat despre partea dvs. și Dâmbovița va rămâne pentru următorii 7, 8, 10 ani cu actuala stare a drumurilor naționale Vinovat principal pentru ceea ce este posibil să se actualizeze până în prezent este Rovana Plumb care speră să fie plece din județul Dâmbovița pentru că este o rușine prin care se oferă o demnitară și nu trebuie să curajul să fie iasă în fața vreunui locuitor ", a mai arătat Țuțuianu . El este-un exprimat în fața căruia sunt doi consilieri de stat ai premierului, Virgil Guran și Gabriel Grozavu trebuie să pună în valoare această problemă spinoasă cu îngrijire se confruntă județul mult mai mulți ani.