Decizii importante  luate în Conferința Extraordinară PSD Dâmbovița din 26 februarie! Cel mai important subiect dezbătut în cadrul acestei conferințe a fost lansarea în interiorul partidului a concursului pentru desemnarea celui mai bun candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan și actualul șef al administrației județene, Alexandru Oprea au intrat în această cursă internă, care, în circa două săptămâni, își va desemna câștigătorul.

"Trebuie să precizez că filiala PSD Dâmbovița este singura formațiune politica care a lansat aceasta competiție, o competiție bazată pe proiecte menite să dezvolte județul nostru", a subliniat președintele organizației județene, deputatul Corneliu Ștefan.

"În această competiție internă am intrat eu și președintele CJ Dâmbovița, domnul Oprea Alexandru. Nu a mai dorit nimeni să mai intre în competiția inernă pentru această funcție. Vom demara un sondaj la nivelul județului, este primul criteriu de desemnare a candidatului și cel mai important criteriu este acela de competiție internă în PSD Dâmbovița. În perioada următoare, în BPJ vom stabili și un regulament referitor la cum se va vota de către colegii noștri și, în maxim două săptămâni, vom anunța public cine este candidatul PSD Dâmbovița la funcția de președinte al CJ".

"Cred că este un gest de normalitate, democratic și cred că trebuie schimbate mentalitatea de a face politică. Eu cred că această competiție internă este binevenită, este democratică și vă asigur că cel mai bun candidat din partea PSD  va fi desemnat pentru a candida și a câștiga funcția de președinte al CJD", a declarat Ștefan.

Începând cu 1 Martie, PSD Dâmbovița intră în dispozitivul de campanie electorală, a mai anunțat șeful social-democraților.