Președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, a solicitat consilierilor județeni social-democrați să convoace o ședință extraordinară a Consiliului Județean Dâmbovița. El susține că primarii au nevoie să fie sprijiniți în această perioadă.

"În aceste momente, indiferent de partid, primarii dâmbovițeni au nevoie de ajutorul Consiliului Județean Dâmbovița.

Pentru a veni în sprijinul tuturor primarilor, am solicitat consilierilor județeni ai #PSD #Dâmbovița să convoace o ședință extraodinară a Consiliului Județean Dâmbovița.
Le-am solicitat acestora ca primul punct pe ordinea de zi să fie alimentarea Fondului de Rezervă Bugetară cu sumele neangajate și neutilizate de Consiliul Județean.
De asemenea, după transferarea banilor, le-am cerut consilierilor județeni să voteze proiectul care permite alocarea banilor atât de necesari primăriilor dâmbovițene în vederea prevenirii răspândirii comunitare a infecţiei cu noul coronavirus în rândul populaţiei din judeţul Dâmboviţa.
După cum am mai declarat, lupta împotriva răspândirii COVID-19 trebuie să fie un efort comun, al tuturor, pentru că sănătatea oamenilor nu are culoare politică.
După cum știți, greul este suportat de autoritățile locale, pentru că toate cheltuielile au fost transferate de Guvern către primării.
Fără un ajutor financiar consistent acordat primăriilor, primii care vor avea de suferit vor fi cetățenii județului nostru.
Mulțumesc tuturor primarilor dâmbovițeni pentru efortul depus, pentru modul în care se implică la nivelul localităților lor în lupta împotriva COVID-19.
Așa cum am spus de fiecare dată, SĂNĂTATEA NU ARE CULOARE POLITICĂ",
spune liderul social-democrat.

El a ținut să mulțumească medicilor, asistentelor, infirmierilor din spitalele dâmbovițene, polițiștilor și militarilor aflați pe stradă, farmaciștilor și tuturor implicați în lupta împotriva răspândirii COVID-19.