Urmează o vară fierbinte pentru aleșii PSD Dâmbovița! Conducerea organizației județene a decis, în ședința Biroului Permanent Județean, să nu-i lase pe pesediștii cu funcții importante să plece prea curând  în vacanță să se relaxeze, ci să stea la muncă și să servească cetățenii!

"PSD își continuă activitatea. S-a luat decizia de organizare a unor audiențe la sediul PSD de către parlamentari, vicepreședinții partidului Alin Manole, Claudia Gilia, Cristian Stan, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu după un program care va fi stabilit săptămâna aceasta. Parlamentarii și cei doi vicepreședinții Alin Manole și Claudia Gilia vor acorda audiențe și în  orașe. Parlamentarii PSD Dâmbovița vor avea audiențe și la cabinetele lor și pe perioada vacanței parlamentare", a anunțat Claudia Gilia, președinte OF PSD Dâmbovița, luni, într-o conferință de presă.

Pe de altă parte, în perioada următoare, se vor organiza alegeri în câteva organizații locale. Pe 29 iulie, vor avea loc alegeri interne la Răcari și Moțăieni, iar pe 30 iulie, la  Dragodana.