Președintele social-democraților dâmbovițeni și al Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, a făcut o comparație între guvernarea de anul trecut a liberalilor și cea de anul acesta a coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR și a ales "răul cel mai mic"...

"Făcând o comparație între guvernarea de dreapta de anul trecut și cea de anul acesta, vă spun sincer că mi-e dor de Ludovic Orban", a declarat Ștefan. "Îi lăsăm să guverneze, dar să nu ne omoare proiectele din județe și pe care noi le-am gândit pentru comunitățile locale", a spus  liderul.

Dincolo de remarcile referitoare la degringolada pe care o produce actul de guvernare, el a lansat, astăzi, un apel public, la adresa parlamentarilor PNL și USR-PLUS să lase deoparte răfuielile politice interne și să depună eforturi pentru a-și onora promisiunile electorale legate de proiectele de dezvoltare. 

"Înainte de a face pe justițiarii, vedem tot felul de dispute și la nivel național, și la nivel național.... Voi aprecia și voi mulțumi public parlamentarilor din arcul guvernamental care vor  susține proiectele județului și se vor zbate pentru ele. Asta e o atitudine normală", a mai precizat  Ștefan.