Conducerea PSD Dâmbovița a fost astăzi, 4 iunie, prezentă la Braniștea, alături de candidatul partidului la depunerea dosarului pentru competiția care va avea loc pe 27 iunie la funcția de primar al comunei.

"Suntem în fața dumneavoastră pentru că vrem să continuăm ceea ce s-a început aici și să dezvoltăm totodată alte proiecte", a declarat Alexandru Țachianu, candidatul la funcția de primar.

"Sunt convins că beneficiind de sprijinul dumneavoastră (al Consiliului Județean Dâmbovița), o echipă puternică și unită, putem duce această comună în direcția care trebuie, aceea de a deveni o comună europeană”, a mai spus acesta.

"Avem toată încrederea în Alexandru Țachianu. Cu siguranță, o spun de astăzi, Alexandru Țachianu va fi primarul comunei Braniștea pe 27 iunie și absolut toți colegii din Partidul Social Democrat, împreună cu toți parlamentarii, după cum am spus, împreună cu conducerea CJD, împreună cu conducerea la nivel național, vom sprijini proiectele pe care Alexandru Țachianu le-a gândit pentru comuna Braniștea”, spus  președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

"Vreau să spun că oricât de multe lucruri s-au realizat eu sunt convins că Alexandru va dezvolta și mai mult această localitate. Am convingerea că Alexandru va câștiga alegerile și că cetățenii au încredere în el. Mai mult decât atât, și este un mesaj pentru locuitorii comunei Braniștea, nu trebuie să uităm faptul că avem un Consiliul Local care este majoritar al Partidului Social Democrat și pentru ca proiectele să meargă înainte, pentru o dezvoltare în continuare a acestei comune este nevoie și de un Executiv de aceiași culoare politică”, afirmat secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Cristian Stan, primar al municipiului Târgoviște.

 

"Fiți sigur că vom fi prezenți în această campanie electorală și vom susține candidatura, care sunt convins, fără aroganță, va fi o candidatură câștigătoare, datorită calităților candidatului pe care noi îl susținem, dar și pentru că PSD, ca administrație, a realizat aici lucruri deosebite. Sunt lucruri deosebite care au fost realizate până acum de administrația condusă de PSD, este vorba doar de continuitate. Alexandru are tot ceea ce trebuie ca știință, ca pregătire profesională și administrativă, pentru a finaliza proiectele importante pentru interesul comunității locale", a fost mesajul președintelui executiv al organizației județene a PSD, senatorul Titus Corlățean. 

  • "Prezența oricărui reprezentant din actuala coaliție de guvernare a României în această comună, ar fi cel puțin bizară!" 

Sâmbătă, 5 iunie, și candidatul PNL la funcția de primar al comunei Braniștea își va depune dosarul în prezența conducerii organizației și chiar a liderului Ludovic Orban.

Social-democrații nu au pierdut ocazia de a le transmite un mesaj acestora.

"Prezența oricărui reprezentant din actuala coaliție de guvernare a României, fie că e PNL, fie că sunt alții, ar fi o prezență cel puțin bizară în această comună și ar fi foarte greu de explicat ce caută aceștia într-o comună din Dâmbovița, acolo unde această guvernare nu doar că nu a făcut nimic pentru a ajuta, ci dimpotrivă, a generat foarte multe obstacole, tăieri de fonduri care trebuiau atribuite în mod legal și așa mai departe. Eu le-aș sugera să nu caute să ajungă în această comună pentru că s-ar putea ca oamenii să-i întrebe ce caută în această comună… Dar să vină până la urmă și să constate lucrurile frumoase pe care administrația PSD le-a realizat și proiectele foarte frumoase pe care viitorul primar al comunei Braniștea, Alexandru Țachianu, le va realiza cu sprijinul PSD și cu sprijinul nostru al tuturor”, a mai spus Corlățean.

"Înțeleg că vine mâine domnul Orban la Braniștea, cred că locuitorii comunei ar trebui să-l întrebe de ce parlamentarii PNL nu au votat pentru proiectele județului Dâmbovița, de ce a lăsat fără sprijin județul Dâmbovița?", a transmis, la rândul său, Cristian Stan, secretarul executiv al organizației social-democrate.