"Le-am cerut guvernanților, încă de anul trecut, testarea masivă a elevilor și a profesorilor astfel încât să păstrăm școlile deschise!

Și nu au făcut-o!
Din păcate, deciziile mai mult decât proaste luate de PNL-USRPLUS-UDMR se văd astăzi: peste 16.500 de copii NU s-au înscris și NU participă la Evaluarea Națională și peste 34.000 NU vor da bacalaureatul din cauza corijențelor.
Doar pentru că ei au vrut să țină școlile închise!
Măcar acum, în al doisprezecelea ceas, să lase de-o parte orgoliile politice și să ne asculte: copiii trebuie să recupereze materia pierdută!
Cer liberalilor și partenerilor lor de coaliție să organizeze, în cel mai scurt timp, cursuri remediale. E nevoie ca Florin Cîțu și gașca lui de nepregătiți să aloce banii necesari pentru plata profesorilor care se vor ocupa de copii, dar să și pună la dispoziție spațiile necesare desfășurării orelor de recuperare a materiei.
Dacă sunt atât de odihniți cei care coabitează în Palatul Victoria încât vin cu idei de genul "pe cartea de identitate să nu mai fie trecute adresele de domiciliu", cred își pot găsi timpul necesar să facă ceva și pentru elevii acestei țări!
Dacă nu sunt în stare, să ne întrebe! Avem soluțiile necesare, dar nu o facem pentru ei! Liberalii și cei care devorează din interior așa-zisa lor Coaliție nu merită absolut nimic!
Totul pentru elevi!
Opriți-vă! Suficient că le-ați furat un an de școală!", spune deputata Carmen Hoban.