Rezultatele sub așteptări obținute de echipele PSD în cele două localități dâmbovițene unde, duminică, 27 iunie, s-au desfășurat alegeri locale parțiale, au fost decontate, astăzi. Conducerea PSD Dâmbovița a sancționat, în ședința Biroului Permanent Județean, eșecul de la scrutin și a aplicat câteva măsuri organizatorice.

"Este un semnal de alarmă pentru PSD Dâmbovița", a declarat liderul social-democrat, Corneliu Ștefan, după ședința BPJ din această seară. El a precizat că discuțiile pe marginea eșecului din 27 iunie s-au purtat pe un ton apăsat. "Am luat și câteva măsuri", a mai anunțat liderul. "PSD Cojasca va fi condusă de domnul Ungureanu Gheorghe Cristinel, consilier local, iar la Braniștea, interimar, organizația va fi condusă de Stan Adrian, viceprimar al comunei".

Corneliu Ștefan a reiterat faptul că organizația pe care o conduce este mai unită ca niciodată și va rămâne cea mai puternică.

La rândul său, secretarul executiv Cristian Stan, a subliniat că ceea ce s-a întâmplat la alegerile din 27 iunie nu reprezintă tabloul real al situației politico-electorale la nivel județean.

"Alegerile au fost pierdute, sigur, în niște conjuncturi cu totul și cu totul speciale", a arătat acesta. Stan a dat asigurări că următoarele alegeri vor fi câștigate en-fanfare de PSD Dâmbovița și le-a transmis adversarilor politici să "nu se îmbete cu apă rece". "A fost un foc de paie care se va stinge", a fost mesajul liderului PSD.