Campania electorală din interiorul PNL capătă proporții de neimaginat și  confirmă miza uriașă a congresului liberalilor din septembrie.

Unul dintre cei mai de încredere oameni ai lui Ludovic Orban, liderul senatorilor PNL și președintele filialei județene Dâmbovița, Virgil Guran, atenționează că i se pregătește ceva. 

Liderul liberal a făcut o serie de dezvăluiri în legătură cu sursa  problemelor sale. Guran a explicat, marți, la TVR 1, în emisiunea ”Români9”, realizată de Ionuț Cristache, că toate problemele i se trag de la o investiție de 50 de milioane de euro realizată de IVECO.

Sunt un om destul de informat, se încearcă să se însceneze ceva. Nu îmi este teamă, îl sprijin pe Ludovic Orban fără probleme. Este adevărat că se vehiculează acest lucru, eu mi-am dorit să vină investiția IVECO aici. După această investiție, unii oameni în loc să spună bravo, consideră că trebuie să găsească niște soluții românești.

Am fost informat din sistemul respectiv, nu neapărat procurori. Sunt acuzat că mi-am folosit influența și că am primit foloase necuvenite. Dacă aș vrea să mă protejez, aș sta liniștit. O anumită parte a presei a mai încercat să mă distrugă.

Dacă Orban va pune batista pe țambal, să o mermelim, eu nu mai sunt alături de el. Au existat multe lucruri rele în justiție. S-ar putea să decontez ce spun acum. Îmi face rău ce spun, dar trebuie spus.”, a spus Virgil Guran.

Acesta și-a declarat, în repetate rânduri, susținerea pentru Ludovic Orban.