Liderul senatorilor PNL, Virgil Guran (foto dreapta), președinte PNL Dâmbovița, spune că se fac eforturi mari de către Guvern pentru a livra populației promisiunile făcute în campania electorală. „Acum că nu iese întotdeauna, este adevărat”, spune Guran. 

Vă spun care este realitatea din punctul meu de vedere, dar o spun de mult, de 30 de ani: batem pasul pe loc în ceea ce privește reforma în țară. Ne oprește să facem reformă felul nostru de a fi, felul nostru al românilor.

O spun cu deschidere: am fost aproape de politică și am văzut că orice partid care a venit la guvernare a fost foarte bun în opoziție la critici, dar când a ajuns - și spun oricare - a fost mai greu cu punerea în practică. De ce? Din păcate cred că noi, sau cei care au ieșit în față, întotdeauna tergiversăm în a lua niște hotărâri foarte importante.

Se fac eforturi mari în momentul de față la guvernare să se realizeze ce ne-am propus. Acum că nu iese întotdeauna, este adevărat. Eu recunosc că unele reforme le pornim cam greu. Ar trebui să ne mișcăm”, a spus Virgil Guran, la emisiunea România 9 de la TVR.