"2020 a fost pentru PSD Dâmboviţa anul în care organizația și-a redobândit statutul de principală forță politică a județului nostru!

Pe 27 septembrie 2020, PSD Dâmboviţa avea să răstoarne și să facă uitate rezultatele slabe ale alegerilor europarlamentare din 2019.
Echipa PSD Dâmboviţa a câștigat 63 de mandate de primar, majoritatea în Consiliul Județean Dâmbovița, postul de președinte al Consiliului Judeţean și 5 mandate de parlamentar din cele 10 ale județului nostru.
Toate acestea s-au datorat însă celor care ne stau alături: cetățenii acestui județ!
Am luat la pas fiecare sat, comună, oraș și municipiu din județul nostru.
Am discutat cu oamenii, am stabilit împreună ce trebuie să facem, am prioritizat nevoile fiecărei localități spunându-le tuturor: toți suntem dâmbovițeni și trebuie să dăm ce e mai bun în noi pentru Dâmbovița, nu pentru un partid, nu pentru un anumit lider!
Din 28 septembrie, ne-am pus la dispoziția oamenilor cu bună-credință, cu tot ceea ce ne stă în putere și cu toată priceperea noastră, pentru binele tuturor locuitorilor acestui județ.
Nu a fost un început de mandat ușor!
Cu un guvern care, în continuare, împarte consiliile județene și primăriile în funcție de culoarea politică a președintelui sau a primarului, lucrurile se mișcă altfel decât ar trebui!
Însă cu voință și multă, multă determinare am reușit să așezăm Dâmboviţa pe drumul unui județ în dezvoltare!
Pentru 27 septembrie 2020, vă mulțumim!
Ați fost alături de noi, iar noi, așa cum v-am promis, suntem alături de dumneavoastră!", este mesajul transmis de președintele PSD Dâmbovița și al Consiliului Județean, Corneliu Ștefan.