Bilanț îmbucurător, după prima lună de funcționare a Cinematografului targoviștean „Independența”. Peste 3000 de spectatori au vizionat cele mai noi filme după o pauză de peste 15 ani. 

„Am încheiat prima lună de funcționare a cinematografului.  În această perioadă, au fost aproximativ 3300 de spectatori la Cinematograful „Independența” (...) Noi sperăm să reușim să convingem încă și mai mulți târgovișteni și dâmbovițeni să vină la cinematograf. Ținând cont de faptul că sunt încă condiții restrictive, din păcate, de intrare la cinematograf, eu cred că ceea ce s-a întâmplat în luna trecută a reprezentat un succes. Probabil în condiții normale sala de cinematograf ar fi fost plină aproape la fiecare spectacol. Speranța noastră este că vom reuși să scăpăm de problemele astea curând și că vom putea să valorificăm la adevăratul potențial Cinematograful Independența, un cinematograf care arată foarte bine și care oferă condiții foarte bune, sigur încă nu reușim să avem un personal care să poată să facă față tuturor provocărilor, dar lucrul acesta se va regla în timp. Sper ca, până la urmă,să reușim să închegăm o echipă stabilă aici și să putem să depășim toate dificultățile, care sunt inerente având în vedere că este la început cinematograful și probleme pot apărea, a precizat primarul Cristian Stan.

El a menționat că luna ianuarie va fi cu adevărat spectaculoasă legat de ceea ce înseamnă programul filmelor.

 

Și orarul de funcționare a suferit modificări, în sensul că vor fi proiectate filme și în ziua de joi,  numai de la ora 19:00.

„Deci joi, vineri, sâmbătă și duminică de la ora 19:00, plus sâmbăta și duminica de la ora 11:00 filmele pentru copii. Ca și repere ale lunii ianuarie, aș menționa că vom avea și primele filme 3D la Cinematograful „Independența”, chiar joi este „Dune”, de asemenea „Eternals”, plus Spider-Man, cel care a rulat 2D va fi acum 3D. Totodată, luna ianuarie are și două premiere la Cinematograful Independența. Este vorba de două producții care, iată, sunt proiectate în România pentru prima dată și la cinematograful din Târgoviște. De asemenea, vom avea, în afara premierelor și a filmelor 3D, și alte câteva producții importante, spre exemplu „Matrix: Renașterea” sau „Casa Gucci”, „Venom” și așa mai departe. Deci este un program foarte atractiv”, a mai precizat Cristian Stan.