Consilierii județeni liberali s-au întrunit, astăzi, pentru a-și alege un nou lider de grup, informează PNL Dâmbovița prin intermediul unui comunicat de presă.

În cadrul ședinței a fost ales domnul Mihail Drugă pentru a ocupa această poziție deținută anterior de domnul Gabriel Grozavu. Prin această schimbare se dorește dinamizarea activității grupului PNL, iar domnul Mihail Drugă prin experiență acumulată promite un suflu nou, o opoziție constructivă, dar și colaborarea pe proiecte decisive pentru dâmbovițeni. În continuare, întregul grup al consilierilor județeni liberali va da dovadă de implicare, comunicare eficientă și aceștia vor propune proiecte care să răspundă nevoilor comunităților locale, se arată în document.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al organizației PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu,  a declarat că au existat mai multe reproșuri referitoare la activitatea lui Grozavu în calitate de lider de grup. Mai mult, Cotinescu a precizat că se încearcă crearea unui grup mult mai puternic pentru a contrabalansa "tot ceea ce se întâmplă dinspre PSD".

S-a dorit o echipă mult mai bine coordonată. Au fost niște reproșuri și din partea anumitor primari că nu se răspunde așa cum trebuie solicitărilor lor, la fel câteva organizații care au reproșat consilierilor că nu au anumite acțiuni și proiecte, spune Cotinescu.