Declarație șocant de sinceră a deputatul PNL, Cezar Preda! Parlamentarul și-a reamintit un episod extrem de dureros pentru români petrecut în 2010 și a recunoscut că a votat "cu două mâini" tăierea salariilor și scăderea pensiilor.

"Eu am tăiat salariile, eu am tăiat pensiile speciale, recunosc, ce să mai! Dacă asta am făcut... Atunci chiar credeam.  Așa cum îmi prezenta mie șeful statului, domnul președinte Băsescu  situația, că țara moare și e la marginea prăpastiei și, dacă nu tăiem salarii cu 30% timp de 6 luni, murim toți, am votat cu două mâini! S-a dovedit că  nu era chiar așa. Ce să fac acum?", a afirmat deputatul PNL, Cezar Preda, într-o conferință de presă, la Târgoviște.

"Asta e politica în România. Dacă luați declarațiile fiecărui politician... Eu îmi asum multe. N-am văzut la televizor un politician care să spună că nu știe despre un subiect. Eu am spus că nu știu, nu mă pricep și am recunoscut când am greșit și am făcut multe greșeli. Dacă vorbim de pensiile speciale, vreți să luăm numele parlamentarilor care au votat pentru pensiile speciale? Veți găsi oameni acum care spun că e cea mai mare nenorocire a României", a mai declarat parlamentarul liberal.