Rolul și perspectivele familiei în această perioadă agitată prin care trecem au fost temele despre care au discutat femeile social-democrate, joi, 5 mai, la Giurgiu.

Alături de colegele din Organizația Femeilor Social- Democrate s-au aflat și deputata Carmen Holban, președinta organizației municipale a OPSD și Claudia Gilia, șefa OPSD Dambovița.

Rolul familiei în societate nu poate fi contestat de nimeni, iar în centrul acesteia, și o spun cu toată convingerea, se află femeia, fie că vorbim de #mamă, fie că vorbim de #soție.
Societatea modernă și transformările rapide ale acesteia sunt adevărate provocări în ceea ce privește viața de familie. Tocmai de aceea, considerăm că este datoria tuturor de a găsi cele mai bune soluții, astfel încât femeia să aibă posibilitatea să păstreze în #echilibru atât viața de #familie, cât și viața profesională și socială. Și, având în vedere că, luna aceasta, sărbătorim Ziua Internațională a Familiei, în avans, vă urăm tuturor liniște în cămine și cât mai puține griji. Felicitări OFSD - Giurgiu pentru organizarea evenimentului!, a transmis deputata Carmen Holban.