Senatorul USR,  Dragoş Popescu,  anunţă, în sfârșit public faptul  că doreşte să contribuie la proiectul politic REPER, noul partid înfiinţat de Dacian Cioloş. Demisia parlamentarului din USR vine după ce, încă de la începutul lunii iunie, DB24NEWS a semnalat plecarea acestuia din formațiunea care l-a propulsat în Parlament.

  • "Drumul meu în #PoliticaAltfel a început ca membru PLUS, un partid nou, deoarece am crezut şi cred că şi în România politica poate să fie făcută pentru cetăţeni. Onest, cinstit, curat. Am valori democratice, principii solide şi nu pot face compromisuri doar de dragul unor funcţii vremelnice. Cred că menirea oamenilor politici este de a găsi soluţii pentru ca România să devină mai bună. Vreau să contribui la proiectul politic REPER cu încredere într-un leadership bazat pe profesionalism şi spirit de echipă. Scopul meu rămâne construirea unei Românii mai bune pentru noi şi generaţiile ce vor urma", a scris senatorul pe Facebook.

El menţionează că, în calitate de senator, va lucra în continuare în domenii care vizează: calitatea mediului, accesibilizarea şi transparentizarea datelor publice, reforma instituţională.

 

Citește și http://db24news.ro/politic/5266-senatorul-usr-de-dambovita-dragos-popescu-pleaca-la-reper-alaturi-de-dacian-ciolos