”A fost o adevărată demonstrație de forță a celor care vor conduce comunele, orașele și municipiile din județul nostru! Din rândurile lor,  Dâmboviţa își va desemna viitorii parlamentari și, de ce nu, viitorul președinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa!”, este mesajul pe care președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan l-a postat pe pagina de facebook, după consumarea alegerilor în organizația de tineret a formațiunii la nivel județean.
 
Evenimentul politic desfășurat în prezența președintelui PSD, Marcel Ciolacu, a  conducerii organizației naționale a TSD și a PSD Dâmbovița, a parlamentarilor și a primarilor dâmbovițeni, a avut loc miercuri, 27 iulie, la Casa Sindicatelor din municipiu, unde peste 1.000 de tineri și-au ales președintele și echipa de conducere.
 
”Așa cum le-am spus, au o șansă extraordinară! Comunitățile în care trăiesc au nevoie de un suflu nou, iar ei trebuie să vină cu soluții care să răspundă unei lumi în continuă schimbare.
Îl felicit pe noul președinte ales al TSD DÂMBOVIȚA, Andrei Tudora. Are alături de el o echipă puternică, bine pregătită și care nu va dezamăgi.
Cu siguranță, ca o adevărata ECHIPĂ, vom reuși să realizăm multe lucruri bune pentru județul Dâmbovița.
Le urăm succes în tot ceea ce și-au propus.
Nu le va fi ușor, dar îi vom susține și îi vom ajuta!”, a mai spus Corneliu Ștefan.