Președintele Comisiei pentru politică externă din Senatul României, Titus Corlățean este, astăzi, gazdă pentru cele două fiice ale familiei Furdui, în Parlament. Demnitarul a explicat pe pagina de facebook care este situația la zi a familiei Furdui la un an de la acțiunea autorităților germane prin care au deposedat-o de cei 7 copii și ce demersuri urmează să facă mai departe pentru reîntregirea acesteia.
 
”Azi sunt gazda Nataliei și Esterei Furdui, precum și a mătușii lor, Paraschiva, la Parlamentul României. Cele două fiice ale lui Petru și Cameliei Furdui din Germania sunt singurii doi copii din cei șapte care, după mai bine de un an de la acțiunea abuzivă a autorității germane locale, Jugendamt, au fost reîntorși la părinți. România și instituțiile sale sunt solidari cu părinții și familia în ansamblul său (toți au exclusiv cetățenia română) și nu vor înceta demersurile politico-diplomatice până când Statul german nu va repara erorile grave săvârșite împotriva acestei familii și nu va returna părinților toți copiii!
Dumnezeu e bun și e în control.
P.S. Vor fi și întâlniri cu oameni importanți, cu putere de decizie în Parlament, care, sunt sigur, vor ajuta în ceea ce avem de făcut în continuare”, a arătat Titus Corlățean.