Implementarea programului guvernamental ”Anghel Saligny” înseamnă peste 1 miliard de lei investiți în proiecte din 82 de primării, la nivelul județului Dâmbovița. 

”82 de primării din județ vor beneficia de 1,38 de miliarde de lei pentru implementarea a 137 de astfel de proiecte. Toate aceste proiecte vor fi realizate de firme care vor avea nevoie de oameni, care vor trebui să fie plătiți și astfel, și prin aceste investiții ne dorim și sperăm ca salariile să crească”, spune reprezentantul guvernului în teritoriu, Claudia Gilia. ”La acest moment, rata șomajului, la nivelul județului, este de 2,6. Întotdeauna este loc de mai bine, având în vedere, însă, toate aceste situații economică, energetică, ceea ce înseamnă conflictul militar de la granițele noastre au afectat și partea aceasta economică”, a mai precizat prefectul Gilia.

Județul Dâmbovița este primul care a semnat aceste proiecte de înființare, extindere, reabilitare și modernizare de drumuri, poduri, rețele de apă și apă uzată. Peste 500 000 de dâmbovițeni vor beneficia de rezultatele implementării lor.