Secretarul general al PSD Dambovița, Cristian Stan, se arată foarte optimist în ceea ce privește anul electoral 2024. El a argumentat, în cadrul unei conferințe de presă prilejuită de marcarea celor doi ani de la alegerile locale, că seriozitatea, profesionalismul și munca de echipă vin să confirme statutul de cel mai puternic și bine poziționat, din punct de vedere electoral, partid cu prima șansă în bătăliile politice viitoare. Mai mult, Stan spune că, în plan administrativ, investițiile importante finalizate de la momentul alegerilor locale reprezintă un argument în plus pentru atingerea obiectivelor electorale.

 

”Am făcut tot ceea ce a depins de noi pentru a ne situa la înălțimea așteptărilor și totul a fost făcut cu bună credință”, a declarat liderul social-democrat.

El a vorbit și despre coeziunea echipei actuale despre care spune că este marele atu al social-democraților comparativ cu leadershipul politic anterior al formațiunii.  ”Noi am avut așa, o vocație, de multe ori în istorie, de a ne dinamita din interior. De data aceasta, lucrurile nu mai stau așa, spre dezamăgirea unora”.

”2024 va găsi această organizație foarte bine pregătită. Coeziunea echipei este una  foarte bună și meritul este, în primul rand, al domnului președinte Corneliu Ștefan”, a mai spus Cristian Stan.