• Astăzi, în cadrul conferinței de alegeri a președintelui și a biroului de conducere al O.P.S.D. Dâmbovița, seniorii social-democrați și-au ales echipa de conducere a organizației.

 

Organizația seniorilor dâmbovițeni are, de astăzi, o nouă conducere. Dumitru Barbu, fost viceprimar al Târgoviștei și ex arhitext-șef al județului a fost votat în unanimitate de cei peste 450 de delegați ai organizațiilor locale ale OPSD din județ. 

 
”Îi mulțumesc pentru întreaga activitate domnului Sache Neculaescu, cel care, cu rezultate notabile, a condus OPSD DÂMBOVIȚA în ultimii ani.
2024 este anul în care vor avea loc alegerile pentru președinția României, a Parlamentului European și Parlamentului României, dar și alegerile locale.
Așa cum le-am transmis colegilor mei seniori, aportul lor în câștigarea tuturor alegerilor este deosebit de important. Avem, însă, de partea noastră măsurile pe care PSD le-a promovat la nivel național, dar și investițiile pe care administrațiile conduse de social-democrați le implementează în județul nostru”, a transmis  președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.
”De asemenea, îl asigurăm pe noul președinte al OPSD Dâmbovița, Dumitru Barbu, de toată susținerea organizației în toate proiectele sale. Misiunea acestuia, dar și a colegilor săi este aceea de a fi un element important în câștigarea tuturor alegerilor viitoare 2024”, a mai adăugat liderul social-democrat.
 

A fost constituit și biroul de conducere al OPSD Dâmbovița:

Prim-vicepreședinte: Ioniță Ștefan;

Secretar Executiv: Iorgulescu Lucica;

Vicepreședinți: Diculescu Maria, Dumitrache Nicolae, Bărbulescu Emilian Eugen, Dinu Valeriu, Vișinescu Doina, Anton Costel, Secăreanu Viorel, Dumitra Ion, Bărboiu Marin, Chivoiu Alexandru și Nica Gheorghe. Membri: Bălan Marin, Neculaescu Sache, Niculescu Ionel, Bărbuș Silviu, Aldea Cristian, Tache Maria, Neagu Augustin, Rizea Constantin, Gheorghe Costache și Gheorghe Călinescu Sergiu.   

Alegerile s-au desfășurat la Clubul Studenților din Târgoviște, în prezența președintelui PSD Dâmbovița și președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a președintelui executiv al organizației, senatorul Titus Corlățean, a secretarului executiv, primar al Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a secretarului de stat din Ministerul Muncii, Mădălin-Cristian Vasilcoiu, a deputaților Carmen Holban, Marian Țachianu și  Ioan Vulpescu. La eveniment, au participat și  primari, consilieri locali și consilieri județeni.