Acum câteva zile domnul Dâncu a îndemnat la echilibru, la dialog, legat de războiul din Ucraina! Adică a gândit la fel ca (cei mai) mulți dintre noi...
În același timp, ministrul PNL Bode lansa o achiziție controversată, iar ministrul PNL Popescu continua să sfideze o țară intreagă!
Ce face Ciolacu?! Îl ceartă pe primul, îl apără într-un mod grețos pe al doilea și continuă, împotriva tuturor evidențelor, să îl tolereze pe al treilea!!!
Poate nu o să mă credeți, dar pentru mine nu e nicio surpriză!
Rușine Ciolacu!
P.S. Sper ca ceea ce nu au reușit timp de 30 de ani cei din afara partidului, să nu reușească acum cei din interior...”, a postat primarul social-democrat al orașului Pucioasa, Constantin Ana.
 
 
Pozițiile sale publice foarte tranșante sunt de notorietate și au făcut, de-a lungul timpului, deliciul presei, dar l-au și transformat pe viceliderul PSD într-un personaj destul de incomod  și în interiorul partidului.
Vasile Dîncu a demisionat, luni, 24 octombrie, din funcția de ministru al Apărării Naționale, invocând „imposibilitatea colaborării cu Președintele României, comandantul suprem al Armatei”.