Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a declarat, vineri, la Moreni, că se așteaptă ca Automecanica Moreni să înceapă cât mai repede producția de transportoare blindate 4X4 cu respectarea standardelor tehnologice.

 

”Automecanica Moreni a participat la construcția transportoarelor mobile și această capabilitate trebuie dezvoltată în noile condiții tehnologice pentru a putea integra cât mai mult dintr-un astfel de proiect. Mă aștept ca, în urma diverselor acțiuni de audit organizate de mai multe companii interesate în dezvoltarea acestei capabilități aici,  managementul de la Automecanica Moreni să acționeze pentru a putea respecta aceste standarde  și, ulterior, să începem producția cât mai repede. Sunt mai multe companii care își doresc o colaborare, iar Ministerul Economiei, ca acționar al Automecanicii Moreni va asigura tot sprijinul financiar și operațional pentru ca acest lucru să se întâmple. Mă aștept ca lucrul acesta să se întâmple cât mai repede!”, a afirmat ministrul.

 

Deocamdată, a spus acesta, facem mentenanță și avem și proiecte în domeniul civil, în construcții metalice care se produc în hale. 

Florin Spătaru a participat vineri, în judeţul Dâmboviţa, la un eveniment prilejuit de aniversarea a 54 de ani de activitate a  Uzinei Automecanica Moreni.