Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, a fost reales, joi, preşedinte al filialei PSD Dâmboviţa, de către peste 3.000 de delegaţi participanţi la conferinţa de alegeri ce a avut loc la Sala Sporturilor din Târgovişte.

Am avut o conferinţă în care ne-am asumat şi un target pentru anul 2024, iar, la Dâmboviţa, organizaţia PSD şi-a asumat câştigarea tuturor celor patru alegeri care vor avea loc în 2024. Vreau să îi mulţumesc domnului Marcel Ciolacu pentru prezenţă şi susţinere (…) şi tuturor colegilor mei care au participat la această conferinţă”, a spus Corneliu Ştefan.

La alegerile de joi, senatorul de Dâmboviţa Titus Corlăţean a fost ales prim-vicepreşedinte al filialei judeţene, iar primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a fost ales în funcţia de secretar executiv.

Iată echipa județeană de conducere a PSD Dâmbovița pentru următorii 4 ani!

La conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa au fost prezenţi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, prim-vicepreşedintele Sorin Grindeanu, secretarul general Paul Stănescu, miniştrii social democraţi Gabriela Firea, Petre Daea, Adrian Câciu, Florin Spătaru, Lucian Romașcanu.