USR e un partid din ce în ce mai izolat pe scena politică! O recunoaște și liderul USR Dâmbovița, deputatul Daniel Blaga, care a admis vineri, într-o conferință de presă, că, în ceea ce privește politica de alianțe, formațiunea din care face parte nu are alternative.

 

”Nu sunt prea multe alternative. Dar, colaborăm punctual cu Forța Dreptei (al lui Ludovic Orban)... e vorba despre niște valori, principii și interese comune, la acest moment”, a declarat acesta.

Ne-am focusat pe partea de justiție”, a mai adăugat Blaga  întrebat pe ce domenii colaborează cu formațiunea condusă de Ludovic Orban.

Recent, USR a primit o palmă grea din partea Curții Constituționale pe care  a sesizat-o  cu privire la modificările aduse de coaliția PSD-PNL-UDMR legii avocaturii, modificări care permit și persoanelor care au avut probleme penale să exercite profesia de avocat. Judecătorii Curții Constituționale au respins contestația USR și au decis că legea este constituțională.

USR Dâmbovița numără în jur de 1000 de membri la acest moment, potrivit liderului Daniel Blaga. El spune că trendul este unul ascendent.

 

Liderul USR Dâmbovița, Daniel Blaga, a mai prezentat, astăzi,  „Cartea Neagră” a guvernării PSD-PNL, un raport critic al activității Guvernului la un an de la preluarea mandatului. Acesta relevă că, după un an de guvernare PSD-PNL, oamenii suferă cele cele mai mari scumpiri din ultimii 19 ani: curentul, gazele și încălzirea s-au scumpit cu 32%, pâinea cu 27%, laptele cu 28%, zahărul cu peste 60%.